FilmCentrum

Registreren

Jeremy Renner als Snake Plissken?

maandag 8 november 2010 17:11 door Ramon van Dam - Bron

Jeremy Renner als Snake PlisskenEscape From New York is zo'n typische jaren '80 film vol actie en een slecht verhaal die we tegenwoordig zien als een cultklassieker, maar zoals zo vaak betekent dat ook dat een remake bijna onontkoombaar is. Enige tijd geleden werd bekend dat de film van John Carpenter uit 1981 in een nieuw jasje gestoken zal worden door Breck Eisner, die onlangs ook de remake van The Crazies voor zijn rekening nam.

De originele film maakte van Kurt Russell een grote actieheld door zijn hoofdrol als Snake Plissken, dus het zal een zware taak worden voor de makers om een waardige opvolger te vinden. Naar het schijnt denken ze die gevonden te hebben in Jeremy Renner, die vorig jaar nog opzien baarde met zijn hoofdrol in The Hurt Locker. Volgens de berichten is de acteur momenteel aan het onderhandelen met de studio.

De remake zal grotendeels het originele plot volgen, waarin we te zien kregen hoe New York in een post-apocalyptische wereld werd omgetoverd tot een enorme gevangenis. Wanneer de president van de Verenigde Staten met zijn Air Force One neerstort in Manhattan wordt Snake Plissken erop uitgestuurd om hem te redden. De nieuwe film moet ergens in 2013 uitkomen.

Volgende bericht Hoe The Social Network had moeten eindigen
Vorige bericht Teaser Kung Fu Panda 2 opgedoken

Tags

Tag Escape From New York Tag Jeremy Renner

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire