FilmCentrum

Registreren

Drie mogelijke regisseurs voor Oldboy

dinsdag 9 november 2010 13:46 door Ramon van Dam - Bron

OldboyIn 2003 bracht de Koreaanse filmmaker Chan-wook Park Oldboy uit, het middenstuk van zijn zogenaamde vengeance-trilogie. De film wordt nog altijd gezien als één van de beste Oosterse films van het laatste decennium, en het is dan ook niet gek dat er al snel gesproken werd over een Amerikaanse remake.

Zo was niemand minder dan Steven Spielberg een tijd lang van plan zijn eigen versie te maken met Will Smith in de hoofdrol, maar enkele maanden terug werd via diverse media aangegeven dat het project was stopgezet. Toch lijkt het niet helemaal afgelopen te zijn met de remake, want twee dagen geleden verscheen er een bericht online met drie mogelijke regisseurs.

Steven SpielbergOp de lijst staat wederom Steven Spielberg, maar ook Matthew Vaughn zou de interesse hebben gewekt van Mandate Pictures. Tot slot wordt er gemeld dat men Danny Boyle wil aantrekken, mochten de andere twee geen interesse hebben.

Mark Protosevich zou op dit moment zijn nieuwe versie van het script aan het afronden zijn, en zodra hij klaar is moet het worden opgestuurd naar het eerdergenoemde drietal. Al deze regisseurs zijn nogal druk met diverse projecten, maar mogelijk zien we dus over een paar jaar alsnog een remake waarvan we nu al kunnen voorspellen dat men gaat klagen dat er überhaupt geen nieuwe versie nodig is.

Volgende bericht Bioscooptrailer voor Narnia 3 online
Vorige bericht Hoe The Social Network had moeten eindigen

Tags

Tag Oldboy Tag Remake Tag Steven Spielberg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar