FilmCentrum

Registreren

Veel actie in Battle: Los Angeles teaser

vrijdag 12 november 2010 14:18 door Ramon van Dam - Bron

Battle: Los AngelesDe marketing voor grote films volgt doorgaans hetzelfde patroon; eerst wordt met veel bombarie de cast bekendgemaakt, gevolgd door wat setfoto's en uiteindelijk krijgen we een teaser en tenslotte een trailer. Zoals de naam al suggereert geven die teasers meestal niet al te veel weg, vaak zitten er slechts een paar shots in uit de film en soms zien we zelfs helemaal geen echte beelden.

Dat het ook anders kan bewijst de teaser voor Battle: Los Angeles die vandaag op het web is verschenen. Het filmpje laat al bijzonder veel actie zien, waardoor het nog maar de vraag is wat de echte trailer ons verder gaat tonen. Bekijk de spectaculaire beelden onderaan dit bericht.

Wanneer een onbekende tegenstander plotseling keihard Los Angeles aanvalt, moet een sergeant (Aaron Eckhart) zijn groep mariniers leiden in de strijd tegen de nieuwe vijand. Al spoedig worden de straten van de City of Angels het strijdtoneel, waarbij de soldaten de laatste bescherming vormen voor de mensheid tegen de buitenaardse bedreiging.

Naast Aaron Eckhart zijn ook Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan te zien in de film, die wordt geregisseerd door Jonathan Liebesman. De film is vanaf 21 april 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Volgende bericht Video-interview cast The Other Guys
Vorige bericht Tweede trailer Little Fockers te zien

Tags

Tag Battle: Los Angeles Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire