FilmCentrum

Registreren

Video-interview cast The Other Guys

vrijdag 12 november 2010 15:46 door Ramon van Dam

The Other GuysSinds gisteren draait The Other Guys in de Nederlandse bioscopen, een komedie vol actie met Will Ferrell en Mark Wahlberg in de hoofdrollen. Regisseur Adam McKay regisseerde het geheel en naast eerdergenoemde acteurs zijn ook Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson, Samuel L. Jackson en Dwayne Johnson te zien.

De NYPD rechercheurs Christopher Danson en P.K. Highsmith (Dwayne Johnson en Samuel L. Jackson) zijn de stoerste en meest geliefde agenten van New York City. Zij nemen geen tatoeages, men neemt tatoeages van hen. Een aantal bureaus verder zitten de rechercheurs Allen Gamble (Will Ferrell) en Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Je kent ze misschien van foto’s waarop Danson en Highsmith staan, maar dan op de achtergrond, onscherp en met hun ogen dicht. Zij zijn geen helden, zij zijn The Other Guys.

Maar elke agent krijgt op een gegeven moment zijn of haar kans, zo ook Gamble en Hoitz. Ze stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten?

Hieronder is een ondertiteld interview te zien met de twee hoofdrolspelers, waarin ze een woordje uitleg geven over hun ervaringen en de film zelf.

Volgende bericht Teaserposter Pirates 4 opgedoken
Vorige bericht Veel actie in Battle: Los Angeles teaser

Tags

Tag Interview Tag The Other Guys

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar