FilmCentrum

Registreren

Trailer Green Lantern te bekijken

woensdag 17 november 2010 14:50 door Ramon van Dam - Bron

The Green LanternSuperheldenfilms behoren tot de grootste hypes binnen de filmwereld van de laatste tijd, en de komende jaren zullen er nog veel meer bijkomen. Met Green Lantern probeert Warner Bros ook een graantje mee te pikken, de verfilming van de gelijknamige stripreeks van DC Comics zal in Nederland vanaf 4 augustus 2011 te zien zijn in de bioscoop. Vandaag is een nieuwe trailer opgedoken voor de actiefilm, onderaan dit bericht te bekijken. Klik hier voor een versie in HD.

In de film zullen we Ryan Reynolds zien als Hal Jordan, een jongeman die gerekruteerd wordt door het Green Lantern Corps om mee te vechten tegen de Parallax om zo het universum te beschermen. Elk lid van het team heeft een speciale ring die gepaard gaat met magische krachten, en alleen door hun krachten te bundelen kunnen ze het opnemen tegen de grootste vijand die ze ooit zijn tegengekomen.

De regie is in handen van Martin Campbell en naast Reynolds bestaat de cast uit onder andere Blake Lively, Peter Sarsgaard, Tim Robbins, Mark Strong, Taika Waititi, Temuera Morrison, Angela Bassett, Jay O. Sanders en Jon Tenney. De film zal tevens in 3D verschijnen.

Volgende bericht Ook Wizard of Oz voor Warner Bros
Vorige bericht Nieuwe poster Paul online

Tags

Tag Green Lantern Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
woensdag 17 november 2010 om 15:09

Wat zal ik hier eens van vinden....

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire