FilmCentrum

Registreren

Ook Wizard of Oz voor Warner Bros

woensdag 17 november 2010 15:09 door Ramon van Dam - Bron

The Wizard of OzHet houdt maar niet op met de nieuwtjes omtrent de klassieker The Wizard of Oz; er gaan altijd wel geruchten over nieuwe versies, maar het afgelopen jaar zijn er wel erg veel nieuwe projecten aangekondigd rondom de boeken van L. Frank Baum. Zo is Sam Raimi van plan om voor Disney Oz, the Great and Powerful te regisseren, en volgend jaar moet de animatiefilm Dorothy of Oz uitkomen.

Daar blijft het echter niet bij, inmiddels is duidelijk geworden dat Warner Bros. plannen heeft voor een remake van de klassieke film uit 1939. Men zou hetzelfde script willen gebruiken als bij die versie, en naar het schijnt zijn ze in gesprek met Robert Zemeckis om plaats te nemen in de regiestoel.

De regisseur heeft het nogal druk met andere projecten, hij werkt onder andere aan een nieuwe 3D-versie van Yellow Submarine van The Beatles en mogelijkerwijs gaat hij ook de tijdreisfilm Timeless regisseren. Hopelijk komt er spoedig meer duidelijkheid rondom dit zoveelste project over de fantasiewereld Oz.

Volgende bericht Teaser Cowboys & Aliens verschenen
Vorige bericht Trailer Green Lantern te bekijken

Tags

Tag Remake Tag The Wizard Of Oz

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum