FilmCentrum

Registreren

Teaser Cowboys & Aliens verschenen

woensdag 17 november 2010 22:14 door Ramon van Dam - Bron

Cowboys and AliensEnige tijd geleden geleden werd bekend dat Robert Downey Jr. zich terug moest trekken uit Cowboys and Aliens, een nieuwe comicverfilming van Jon Favreau (Iron Man) gebaseerd op de gelijknamige strip uit 2008.

Inmiddels weten we dat hij vervangen is door Daniel Craig en dat daarnaast nog onder andere Harrison Ford, Sam Rockwell, Olivia Wilde, Paul Dano, Keith Carradine en Noah Ringer te zien zullen zijn. Het script is mede-geschreven door Damon Lindelof en in Nederland moet de film vanaf 11 augustus 2011 te zien zijn in de bioscoop.

Tijdens de Comic Con kregen de fans al wat beelden te zien, maar vandaag zijn de eerste officiële beelden pas online gepubliceerd in de vorm van een teaser trailer. Bekijk de beelden onderaan dit bericht.

In 1873 komt een vreemdeling (Craig) die zich niks meer kan herinneren over zijn verleden terecht in het woestijnstadje Absolution. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand, en al gauw komt hij erachter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde (Ford).

Wanneer ze echter aangevallen worden door aanvallers uit de lucht komt alles in gevaar voor de dorpelingen, één voor één worden ze ontvoerd door de buitenaardse wezens. Vanaf dat moment is de vreemdeling die ze eerst weigerden hun enige hoop op redding. Samen met de reizende Ella (Wilde) en Dolarhyde stelt hij een posse samen van dorpsbewoners, vogelvrij verklaarden en Apache indianen om te strijden tegen hun gemeenschappelijke vijand.

Volgende bericht Interviews met Rapunzel cast en crew
Vorige bericht Ook Wizard of Oz voor Warner Bros

Tags

Tag Cowboys & Aliens Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
woensdag 17 november 2010 om 22:22

Bijzonder.

Ramon
woensdag 17 november 2010 om 22:28

De sfeer vind ik in ieder geval al goed Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire