FilmCentrum

Registreren

Black Swan trailer in vorm van muziekvideo

dinsdag 23 november 2010 13:36 door Ramon van Dam - Bron

Black SwanDarren Aronofsky heeft nog niet zo veel films gemaakt, maar de projecten die hij reeds heeft afgerond waren allemaal zo indrukwekkend dat hij al een grote groep fans heeft verzameld. Zijn echte doorbraak kwam in 1998 met Pi, een bizarre film die qua stijl en structuur veelvuldig is vergeleken met het werk van David Lynch. Daarna maakte hij nog Requiem For a Dream, The Fountain en The Wrestler, maar die laatste film is ook alweer twee jaar geleden uitgekomen.

Gelukkig kunnen de fans weer enthousiast raken, want binnenkort komt zijn volgende film Black Swan uit. De hoofdrollen zijn voor Natalie Portman, Mila Kunis en Vincent Cassel, en alles lijkt erop te wijzen dat het weer een emotioneel verhaal wordt met prachtige camerabeelden.

In de film zullen we zien hoe de ervaren ballerina Nina (Portman) competitie krijgt van een jonge danseres (Kunis) wanneer iemand anders vervangen moet worden voor de balletvoorstelling Swan Lake. Er is iemand nodig die zowel de witte zwaan kan weergeven in al haar goedheid, terwijl ze ook de donkere kanten van de zwarte zwaan moet uitbeelden. De tweestrijd tussen de rivalen ontaardt in een bizarre vriendschap, waarbij Nina gevaarlijk dicht bij haar donkere kant komt te staan.

In Amerika komt de film al op 1 december uit, in Nederland moeten we voor de bioscooprelease nog wachten tot 3 febuari 2011. Inmiddels is er wel een bijzondere nieuwe trailer verschenen in de vorm van een muziekvideo. De clip gebruikt een mix van klassieke muziek en hedendaagse techno, wat het geheel een bijzondere trailer maakt.

Volgende bericht Nieuwe Green Hornet trailer te bekijken
Vorige bericht Ben Hibon regisseert duistere Peter Pan

Tags

Tag Black Swan Tag Clip Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire