FilmCentrum

Registreren

Tom Hanks in nieuwe film Kathryn Bigelow

dinsdag 30 november 2010 14:07 door Ramon van Dam - Bron

Tom HanksRegisseur Kathryn Bigelow is al lang bezig met het maken van films, maar begin dit jaar kreeg ze eindelijk erkenning van de Academy middels twee Oscars voor haar oorlogsdrama The Hurt Locker. Ze mocht zowel het beeldje voor Beste Film als Beste Regie mee naar huis nemen, waardoor het begrijpelijk is dat men uitkijkt naar haar volgende project.

Op dit moment is ze bezig met de pre-productie voor Triple Frontier, een ensemble film gesitueerd in de beruchte zone tussen Paraguay, Argentinië en Brazilië waar de rivieren Igazu en Parana samenkomen. Dit gebied is moeilijk om te controleren, waardoor het een veilige haven is voor de georganiseerde misdaad.

In een interview heeft producer Charles Roven vanochtend bevestigd dat Tom Hanks een hoofdrol zal spelen in de film. "Tom Hanks is één van de sterren in de film, en we zoeken nog naar acteurs voor de overige rollen. We hopen rond maart te kunnen beginnen met de opnames," aldus de producer.

Overigens gaan er geruchten dat de film hernoemd zal worden naar Sleeping Dogs, maar tijdens het interview bleef Roven het project bij zijn oude titel noemen.

Volgende bericht Diverse Hobbit nieuwtjes
Vorige bericht Bewegende beelden Spider-Man musical

Tags

Tag Tom Hanks Tag Triple Frontier

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire