FilmCentrum

Registreren

Verhaal Batman 3 bekend?

maandag 6 december 2010 16:43 door Ramon van Dam - Bron

Hugo StrangeChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Enkele maanden terug bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een volgend deel, en sinds kort weten we dat deze film The Dark Knight Rises zal gaan heten.

We weten tevens dat The Joker niet zal terugkeren en dat Tom Hardy een belangrijk personage zal gaan vertolken, en mogelijk is nu bekend geworden om welke slechterik dit gaat. Volgens de geruchten zouden Christopher Nolan, Jonathan Nolan en David Goyer de strip Batman: Prey uit 1990 gebruiken als lichte basis, waarin het personage Hugo Strange centraal staat.

Deze dr. Strange is een briljante gek die geobsedeerd raakt met de ware identiteit van Batman, en hem op een gegeven moment zelfs na gaat doen. Hierdoor wordt Batman in een situatie gedreven waarin hij zelf opgejaagd wordt, waarmee The Dark Knight ook afsloot. Uiteraard zijn dit nog slechts geruchten, maar dit plot zou goed passen in de wereld die Nolan heeft geschapen en Tom Hardy is een geschikte kandidaat voor de rol. Op Wikipedia is meer informatie te vinden over de originele comic van Doug Moench en Paul Gulacy.

Volgende bericht Toch geen Superman voor Hans Zimmer
Vorige bericht Inception in real time

Tags

Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire