FilmCentrum

Registreren

Jon Favreau niet terug voor Iron Man 3

woensdag 15 december 2010 16:33 door Ramon van Dam - Bron

Jon FavreauJon Favreau is altijd in de weer met diverse kanten van de filmwereld. Zo kennen we hem als acteur uit films als Swingers, terwijl hij ook scripts schrijft en zelf films regisseert. In die laatste rol maakte hij simpele komedies als Elf, maar Iron Man zorgde voor zijn grote doorbraak als regisseur. Ook het dit jaar verschenen vervolg was van zijn hand, maar vandaag heeft hij aangegeven dat hij het derde deel niet zal gaan maken.

Deze aankondiging deed hij via Twitter, maar in een interview met de LA Times gaf hij meer details prijs. Hij is voornamelijk simpelweg op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets dat zijn vlam weer zal doen aanwakkeren. Volgens Favreau liggen er in ieder geval geen meningsverschillen of andere problemen aan ten grondslag, en hij blijft ook gewoon producer bij The Avengers.

Op dit moment is hij druk bezig met de actieknaller Cowboys and Aliens, waarna hij verder zal gaan met Magic Kingdom. In die laatste film zullen we zien hoe het beroemde attractiepark van Disney tot leven komt, iets waarvan hij nog zorgen heeft over hoe dit anders wordt dan Night at the Museum. "Het mag niet zomaar een Kerstoptocht worden met alle Disney-figuren," aldus de regisseur.

Cowboys and Aliens zal vanaf 11 augustus 2011 te zien zijn in onze bioscopen, terwijl Magic Kingdom waarschijnlijk in 2013 af zal zijn. Het is nog niet bekend wanneer een derde film over Iron Man uit zal komen.

Volgende bericht Toy Story 3 in cijfers
Vorige bericht Black Swan audio over trailer Showgirls

Tags

Tag Cowboys And Aliens Tag Iron Man 3 Tag Jon Favreau Tag Magic Kingdom

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
woensdag 15 december 2010 om 23:10

Ik ben er niet rouwig om. Beide films waren niet slecht, maar echt enthousiast ben ik er na het zien nooit over geweest eigenlijk.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire