FilmCentrum

Registreren

Tree of Life trailer online

woensdag 15 december 2010 22:53 door Ramon van Dam - Bron

The Tree of LifeDe Amerikaanse regisseur Terrence Malick is een eigenaardig persoon. De man leeft als een kluizenaar en mijdt alle publiciteit, en in zo'n 30 jaar tijd heeft hij slechts 4 lange speelfilms afgeleverd. Zijn films staan erom bekend onder andere prachtige beelden te bevatten, maar de verhalen zelf worden door sommigen als saai en langzaam bestempeld. Anderen roemen zijn scripts juist om de diepe filosofische overpeinzingen, maar feit is dat zijn films altijd wel discussie weten op te wekken.

De filmmaker is inmiddels alweer vele jaren bezig met The Tree of Life en na vele aanpassingen moet de film over een half jaartje dan eindelijk uitkomen. Zojuist is de eerste trailer verschenen en deze bevestigt dat het geheel ook deze keer weer een parel voor het oog zal worden. Bekijk de mooie beelden onderaan dit bericht, of hier in HD bij Apple.

De film wordt een impressionistisch verhaal over een Amerikaans gezin in de jaren '50, waarin we de jonge Jack zien opgroeien. Centraal staat zijn moeilijke relatie met zijn vader, maar we zien ook hoe de jongen worstelt met de vragen over het leven en de zin van het geloof. De oudere versie van Jack wordt gespeeld door Sean Penn, terwijl Brad Pitt gestalte geeft aan zijn vader. De film komt op 2 juni 2011 in de bioscoop.

Volgende bericht Veel vervolgen op komst voor Miramax
Vorige bericht Toy Story 3 in cijfers

Tags

Tag Terrence Malick Tag Trailer Tag Tree Of Life

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
woensdag 15 december 2010 om 23:04

Ik denk dat deze trailer indrukwekkender is op het bioscoopscherm.

Verder doet 'ie me erg denken aan die van "Happy End": Mooie beelden, een beetje verhaal en veel bijzondere uitspraken. Maar dat is op zich niet slecht.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire