FilmCentrum

Registreren

Veel vervolgen op komst voor Miramax

donderdag 16 december 2010 16:27 door Ramon van Dam - Bron

Bad SantaDe gebroeders Harvey en Robert Weinstein richtten in 1979 de productiemaatschappij Miramax op en maakten daarmee diverse grote films, maar enkele jaren terug vertrokken ze bij het bedrijf om The Weinstein Company op te richten. Het leek een tijdje niet echt te boteren tussen de twee maatschappijen, maar inmiddels hebben beide partijen aangekondigd samen een stapel sequels te gaan maken van enkele grote producties uit de stal van Miramax.

De meest vergevorderde plannen gaan over vervolgen op de duistere komedie Bad Santa, het pokerdrama Rounders en de Oscarwinnaar Shakespeare in Love. Er is niet bekendgemaakt hoe ver men is met deze sequels, maar duidelijk is wel dat deze voorlopig prioriteit hebben.

In het persbericht worden nog veel meer namen genoemd voor mogelijke kanshebbers op een vervolg, onder andere Bridget Jones's Diary, Cop Land, From Dusk Till Dawn, Clerks en Shall We Dance krijgen mogelijk nog een extra film. Enkele van deze titels hebben eerder al vervolgen gekregen.

Bovendien is men aan het kijken of sommige van deze franchises geschikt zijn voor een tv-serie. Tevens liet men weten dat niet alle vervolgen naar de bioscoop zullen komen, sommigen worden direct op dvd en blu-ray uitgebracht.

Volgende bericht Water For Elephants trailer te bekijken
Vorige bericht Tree of Life trailer online

Tags

Tag Bad Santa Tag Miramax Tag Rounders Tag Shakespeare In Love Tag The Weinstein Company

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
donderdag 23 december 2010 om 13:33

Rounders is een klassieker, hopelijk verzieken ze deze film niet....

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar