FilmCentrum

Registreren

Al Pacino bevestigd voor nieuwe Scorsese

donderdag 16 december 2010 20:34 door Ramon van Dam - Bron

Al PacinoMartin Scorsese mag toch wel één van de moderne grootmeesters van de filmwereld genoemd worden en hoewel hij allerlei soorten films gemaakt heeft, is hij wellicht nog het meest bekend van zijn gangsterfilms. Zo zijn bijvoorbeeld Goodfellas en Casino beiden van zijn hand en we weten al een tijdje dat hij terug wil keren naar dit genre. Begin dit jaar gaven Robert De Niro en de regisseur aan dat ze weer willen samenwerken, en inmiddels weten we wat ze van plan zijn.

Het plan is om het boek I Heard You Paint Houses van Charles Brandt te verfilmen onder de titel The Irishman, een semi-biografisch verhaal over de huurmoordenaar Frank "The Irishman" Sheeran, die claimt dat hij destijds onder andere Jimmy Hoffa heeft vermoord.

Joe PesciEnige tijd geleden gaf De Niro ook aan dat hij graag Al Pacino en Joe Pesci in de film wil hebben, en nu heeft hij gemeld dat dit inderdaad is gelukt. "We hebben er eentje die we zeker te weten gaan doen. Ik, Joe Pesci, Pacino met Marty Scorsese als regisseur," aldus de acteur. Hiermee zal Al Pacino vreemd genoeg voor het eerst in een film van de grote regisseur te zien zijn.

De keerzijde van het goede nieuws is dat een ander plan waarschijnlijk niet door kan gaan. Men dacht eraan om tegelijkertijd een tweede film op te nemen die de vriendschap tussen De Niro en Scorsese zou belichten, maar volgens de acteur is het twijfelachtig of dat doorgaat. Deze tweede film zou in de lijn liggen van Fellini's 8½ en zou geschreven worden door Eric Roth.

Op dit moment is Scorsese nog druk bezig met The Invention of Hugo Cabret, waardoor we waarschijnlijk nog wel even moeten wachten op The Irishman. Het klinkt in ieder wel alsof de plannen al vergevorderd zijn, dus hopelijk zien we de film in 2012 of 2013 verschijnen.

Volgende bericht Trailer Largo Winch 2 verschenen
Vorige bericht Water For Elephants trailer te bekijken

Tags

Tag Al Pacino Tag Joe Pesci Tag The Irishman

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire