FilmCentrum

Registreren

Paul trailer opgedoken

vrijdag 17 december 2010 13:09 door Ramon van Dam - Bron

PaulDe komieken Simon Pegg en Nick Frost kunnen het uiterst goed met elkaar vinden; ze waren al samen te zien in Shaun of the Dead en Hot Fuzz, en in de aankomende film over Kuifje zullen ze de digitale versies van Jansen en Janssen verzorgen. Over enkele maanden kunnen we het duo echter ook weer samen op het scherm zien in Paul, waarvan inmiddels de internationale trailer is verschenen. Klik hier om het voorproefje te bekijken bij Yahoo.

In de film zien we het tweetal als de sciencefiction-geeks Graeme Willy en Clive Collins, die per ongeluk een alien tegen het lijf lopen die zich al 60 jaar lang op de Aarde verstopt. Achterna gezeten door federale troepen besluiten ze het buitenaardse wezen een handje te helpen om terug te keren naar zijn moederschip.

De stem van de alien wordt verzorgd door Seth Rogen, en verder zijn nog onder andere Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner en Sigourney Weaver te zien. De regie is in handen van Greg Mottola (Superbad) en de film is vanaf 14 april 2011 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht 3 korte Despicable Me filmpjes te bekijken
Vorige bericht Trailer Largo Winch 2 verschenen

Tags

Tag Paul Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire