FilmCentrum

Registreren

3 korte Despicable Me filmpjes te bekijken

vrijdag 17 december 2010 13:21 door Ramon van Dam - Bron

Despicable MeZo'n twee maanden terug verscheen de animatiefilm Despicable Me in de bioscoop. In de film volgen we Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa.

De film werd redelijk goed ontvangen, maar het waren voor de kleine minions van Gru die de harten hebben gestolen van vele bioscoopgangers. Illumination Entertainment heeft dit natuurlijk ook door, en op de inmiddels in Amerika verschenen dvd en blu-ray hebben ze drie nieuwe, korte filmpjes geplaatst met de gele wezentjes in de hoofdrol.

De drie shorts dragen de titels Banana, Home Makeover en Orientation Day en zijn hieronder allemaal te bekijken. Onderaan vind je tevens een trailer voor deze filmpjes.







Volgende bericht Gaat Indy dood in deel 5?
Vorige bericht Paul trailer opgedoken

Tags

Tag Despicable Me Tag Shorts

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
vrijdag 17 december 2010 om 13:53

Vooral die 1e en 3e zijn erg leuk!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire