FilmCentrum

Registreren

Eerste officiële foto Three Musketeers

maandag 27 december 2010 14:56 door Ramon van Dam - Bron

Het is alweer 12 jaar geleden dat er voor het laatst een film over The Three Musketeers is verschenen, destijds in de vorm van The Man in the Iron Mask, maar op dit moment zijn er meerdere projecten opgestart die de personages van Alexandre Dumas naar het witte doek moeten brengen. Paul W.S. Anderson lijkt vooralsnog de eerste te zijn die een film gaat afleveren, hij is al druk bezig met de opnames van zijn versie.

In The Three Musketeers zien we hoe de heethoofdige D'Artagnan (Logan Lerman) zijn krachten bundelt met drie vrije musketiers (Matthew MacFadyen, Luke Evans en Ray Stevenson). Samen moeten ze de slechte Richelieu (Christoph Waltz) stoppen en het opnemen tegen Buckingham (Orlando Bloom) en de verraderlijke Milady (Milla Jovovich).

De film wordt direct opgenomen in 3D, waardoor het effect niet pas met de nabewerking wordt toegevoegd. Er waren al wat setfoto's uitgelekt, maar inmiddels is er ook een eerste officiële afbeelding vrijgegeven. Bekijk hieronder Macfadyen, Lerman, Stevenson en Evans in hun rollen, klik op de foto voor een grotere versie bij Slashfilm.

The Three Musketeers

Volgende bericht Red State teaser online
Vorige bericht Houdt de Kerstman iets te veel van kinderen?

Tags

Tag Foto Tag The Three Musketeers

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum