FilmCentrum

Registreren

The Other Woman trailer verschenen

dinsdag 28 december 2010 15:35 door Ramon van Dam - Bron

Natalie PortmanDe laatste dagen is Natalie Portman regelmatig in het nieuws door de aankondiging van haar zwangerschap en verloving, maar de actrice is ook gewoon druk bezig met diverse aankomende films. Zo is ze komend jaar al te zien in Black Swan, Your Highness, Thor en No Strings Attached, maar waarschijnlijk zal in 2011 ook The Other Woman uitkomen in de bioscoop.

Het gaat hier om de verfilming van het boek Love and Other Impossible Pursuits van Ayelet Waldman; in Amerika zal deze in februari in de bioscopen verschijnen, maar een Nederlandse release is nog onbekend.

In de film zal Portman te zien zijn als Emilia, een jonge vrouw die samen met haar man Jack (Scott Cohen) het verlies van hun kindje moet verwerken. Het is hierbij moeilijk om een band te krijgen met haar stiefzoon, maar het is vooral de ex-vrouw van Jack (Lisa Kudrow) die met haar constante bemoeienissen roet in het eten gooit.

Het geheel is bewerkt en geregisseerd door Don Roos, en vandaag is de eerste trailer verschenen. Hieronder kan je de eerste beelden bekijken van de aankomende dramafilm.

Volgende bericht 37 aankondigingen voor 3D
Vorige bericht Vind 50 films in deze poster

Tags

Tag The Other Woman Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire