FilmCentrum

Registreren

Paul Greengrass voor Cleopatra?

woensdag 5 januari 2011 17:23 door Ramon van Dam - Bron

Paul GreengrassIedereen heeft wel eens gehoord van Cleopatra, de koningin van Egypte die relaties had met onder andere Julius Caesar en zich uiteindelijk van het leven beroofde. Haar leven is al diverse malen verfilmd, met Cleopatra uit 1963 als bekendste voorbeeld. Elizabeth Taylor vertolkte daarin de hoofdrol, en vooralsnog lijkt het erop dat Angelina Jolie in haar voetsporen zal treden in een nieuwe productie.

Onlangs verscheen de biografie Cleopatra: A Life, waarna producent Scott Rudin bekend maakte te werken aan een versie voor het witte doek. Al gauw circuleerden de geruchten dat niemand minder dan James Cameron de film zou gaan maken, maar het duurde niet lang voor hij zelf aangaf de voorkeur te geven aan andere projecten.

Inmiddels heeft Rudin bekendgemaakt dat hij erg dichtbij is om een regisseur te laten tekenen, en volgens de geruchten zou het om Paul Greengrass gaan. De regisseur van onder andere The Bourne Supremacy en United 93 zou belangstelling hebben, maar Angeline Jolie zou vetorecht hebben op de aanstelling en het is nog niet bekend wat haar voorkeur is.

Volgende bericht Godzilla remake van Monsters regisseur
Vorige bericht Sint poster beste van 2010

Tags

Tag Cleopatra Tag Paul Greengrass

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire