FilmCentrum

Registreren

Internationale Thor poster verschenen

woensdag 12 januari 2011 11:26 door Ramon van Dam - Bron

Zoals bekend is Marvel op dit moment bezig met het maken van een film over The Avengers, maar alle superhelden die daar centraal staan zullen ook hun eigen verfilmingen krijgen. Uiteraard is Iron Man inmiddels al met twee delen vertegenwoordigd en werkt men op dit moment hard aan Captain America, maar over enkele maanden komt er ook een film over Thor uit.

In de film zullen we de spierbundel Chris Hemsworth als de titelheld zien, een krachtige en arrogante krijger die met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog opnieuw aanwakkert. Zijn vader Odin (Antohony Hopkins) stuurt hem hierom naar de Aarde om tussen de mensen te leven, maar al snel moet hij al zijn krachten aanwenden om de wereld te beschermen tegen de meest duistere tegenstanders.

Marvel Studios gaf vorige maand al de eerste trailer vrij, maar vandaag is er ook een internationale poster opgedoken. Onderaan dit bericht is de afbeelding te zien, die je dus waarschijnlijk binnenkort in de bioscoop ziet hangen. De film zelf is vanaf 28 april 2011 te bekijken in de Nederlandse bioscopen, waaronder in 3D.

Thor

Volgende bericht Christopher Lee vrijwel zeker in The Hobbit
Vorige bericht Bond 23 officieel aangekondigd

Tags

Tag Poster Tag Thor

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

TomMDP
woensdag 12 januari 2011 om 15:27

wat ne prutposter

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire