FilmCentrum

Registreren

Disney's Lone Ranger logo onthuld

donderdag 13 januari 2011 16:00 door Ramon van Dam - Bron

Johnny DeppDe samenwerkingen tussen Johnny Depp en regisseur Gore Verbinsky lijken het duo enorm te bevallen; de twee maakten eerder al Pirates of the Caribbean en en vanaf 2 maart is de animatiefilm Rango te zien, maar daar blijft het niet bij. Verbinsky zal voor Disney de film Lone Ranger regisseren, waarbij Depp wederom een belangrijke rol op zich zal nemen.

Het project werd al in 2007 aangekondigd en heeft diverse wisselingen in de crew meegemaakt, maar binnenkort moet de film dan toch echt gemaakt gaan worden. Producent Jerry Bruckheimer heeft vandaag in ieder geval het officiële logo vrijgegeven, onderaan dit bericht te bekijken.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige radioshow uit de jaren '30 en de bijbehorende tv-show uit de jaren '50, over een geheimzinnige Texas Ranger in het Wilde Westen. De gemaskerde vrijheidsstrijder vocht erin tegen onrecht, vaak met de hulp van zijn Indiaanse vriend Tonto en zijn paard Silver. De bekende uitroep "Hi-yo Silver" vindt hier dan ook zijn oorsprong.

Eerdere pogingen tot remakes liepen niet al te best af, maar Disney is erop gebrand om weer een succes bij te schrijven in hun boeken. Depp zal de rol van Tonto spelen, verder is de cast nog onbekend. Er waren lang geruchten dat George Clooney de hoofdrol zou gaan vertolken, maar hier lijkt geen sprake meer van te zijn.

Lone Ranger

Volgende bericht Eerste foto's Jim Carrey tussen de pinguïns
Vorige bericht Product placement door de jaren heen

Tags

Tag Gore Verbinsky Tag Johnny Depp Tag Logo Tag The Lone Ranger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire