FilmCentrum

Registreren

Nieuwe foto Captain America in actie

maandag 17 januari 2011 17:11 door Ramon van Dam - Bron

Zoals bekend is Marvel op dit moment bezig met het maken van een film over The Avengers, maar alle superhelden die daar centraal staan zullen ook hun eigen verfilmingen krijgen. Uiteraard is Iron Man inmiddels al met twee delen vertegenwoordigd, maar over enkele maanden komt er ook een film over Captain America uit.

The First Avenger: Captain America staat gepland voor een Nederlandse release op 28 juli 2011 en wordt geregisseerd door Joe Johnston. Naast Chris Evans in de hoofdol zullen we Hugo Weaving zien als Red Skull, Sebastian Stan als Bucky Barnes, Hayley Atwell als Peggy Carter, Toby Jones al Arnim Zola, Samuel L. Jackson as Nick Fury en Dominic Cooper als Howard Stark.

Een tijdje terug gaf Evans aan dat het pak van de superheld gedurende de film zal veranderen. Aanvankelijk lijkt het pak nog het meeste op wat iemand normaliter aan zal trekken wanneer hij een oorlog ingaat, maar gaandeweg het verhaal vordert wordt er steeds meer er meer aan gesleuteld. Het definitieve pak zullen we pas in het laatste deel van de film te zien krijgen.

Vandaag is er een nieuwe afbeelding opgedoken van Chris Evans als Captain America, deze keer in volle actie. Tot nu toe zagen we enkel wat studiofoto's en vage uitlekte kiekjes, maar op onderstaande afbeelding zien we de held voor het eerst in een actievolle scène. Klik erop voor de volledige versie.

Captain America in actie

Volgende bericht Mechanische webshooters voor Spider-Man
Vorige bericht X-Men stamboom infographic

Tags

Tag Foto Tag The First Avenger: Captain America

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes