FilmCentrum

Registreren

Mechanische webshooters voor Spider-Man

maandag 17 januari 2011 17:32 door Ramon van Dam - Bron

Spider-Man webshooters

Enkele dagen geleden bracht Sony de eerste officiële foto uit van het nieuwe pak van Spider-Man. Hierop was sowieso al te zien dat men een redelijk andere kant op zal gaan dan bij de trilogie van Sam Raimi, maar de fans pikten al snel een belangrijk detail op.

De uitsnede van de foto bovenaan dit bericht laat een mechanisch stukje techniek zien bij de polsen van Andrew Garfield als Spidey, waardoor men zich afvroeg of de superheld deze keer mechanische webshooters zal krijgen. In een interview met MTV bij de Golden Globes heeft actrice Emma Stone dit bevestigd, bekijk het fragment onderaan dit bericht.

De makers lijken hiermee meer terug te willen grijpen naar de oorsprong van Spider-Man. In de originele comics maakte Peter Parker zelf een mechaniek om zijn bekende web af te schieten, terwijl de tiener uit de filmtrilogie ze organisch uit zijn polsen kon laten komen. Regisseur Marc Webb zal zo te zien dus een Spider-Man naar het witte doek gaan brengen die meer lijkt op de creatie van Stan Lee.

In de aankomende reboot zullen we naast Garfield nog Rhys Ifans zien als The Lizard, Martin Sheen als Uncle Ben, Sally Field als Aunt May, Emma Stone als Gwen Stacy en Denis Leary als haar vader. De cast wordt verder nog aangevuld met Irrfan Khan als Proto-Goblin, Chris Zylka als Flash Thompson en Julianne Nicholson en Campbell Scott als de ouders van Peter Parker. De opnames voor de aankomende film zijn in volle gang en de film moet vanaf 6 juli 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, waaronder in 3D.

Volgende bericht Jon Hamm te oud voor Superman
Vorige bericht Nieuwe foto Captain America in actie

Tags

Tag Spider-Man 4

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire