FilmCentrum

Registreren

Meer How To Train Your Dragon 2 informatie

dinsdag 18 januari 2011 13:12 door Ramon van Dam - Bron

How to Train Your DragonDreamWorks heeft in de afgelopen jaren een mooi aantal grote hits afgeleverd richting de bioscoop op animatiegebied. Begin vorig jaar kwam de aandoenlijke film How to Train Your Dragon uit, over de vriendschap tussen een jongen en een draak, en we weten inmiddels dat er ook een vervolg en een tv-serie op stapel staan.

In een interview heeft executive producer Tim Johnson meer informatie vrijgegeven over beide projecten. Zo denkt hij onder andere dat de film in de herfst van 2013 zal verschijnen, wat redelijk snel is voor een animatiefilm. Vervolgen hebben doorgaans echter minder tijd nodig dan originele films.

Hij geeft tevens aan dat schrijver Dean DeBlois twee weken geleden een idee voor het verhaal heeft voorgesteld aan het team, en dat iedereen nu druk bezig is met te bedenken hoe ze het allemaal moeten gaan aanpakken. Iedereen is bezorgd over de uiteindelijke uitwerking. In het interview gaat hij ook in op de aankomende tv-serie.

Het interview is in onderstaand filmpje te bekijken. Let op: er wordt ingegaan op het einde van de eerste film, dus het bevat spoilers voor mensen die die film nog niet hebben gezien.

Volgende bericht 2 nieuwe Pirates 4 foto's
Vorige bericht Nieuwe afbeeldingen Cars 2

Tags

Tag How To Train Your Dragon Tag How To Train Your Dragon 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire