FilmCentrum

Registreren

Vijanden Dark Knight Rises bekend

woensdag 19 januari 2011 19:18 door Ramon van Dam - Bron

Anne HathawayChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Enkele maanden terug bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een volgend deel, en sinds kort weten we dat deze film The Dark Knight Rises zal gaan heten.

Sindsdien zijn er diverse geruchten voorbij gekomen en af en toe werden wat kleine details bevestigd, maar middels een persbericht heeft Warner Bros vandaag groot nieuws naar buiten gebracht. Zoals bekend zal Tom Hardy na Inception voor de tweede keer samenwerken met Nolan, en nu weten we dat hij de vijand Bane zal gaan vertolken. Meer informatie over dit personage is te vinden op Wikipedia.

Wat nog niet eerder bekend was is dat ook Anne Hathaway in de film te zien zal zijn. De brunette zal Selina Kyle gaan spelen, het menselijke alter ego van Catwoman. Het is nog niet bekend of ze ook daadwerkelijk als de katachtige superheld zal verschijnen. Nolan is in ieder geval blij met haar deelname: "Ik ben razend enthousiast dat ik de kans krijg om samen te werken met Anne Hathaway, wie een fantastische toevoeging zal zijn aan ons ensemble terwijl we ons verhaal afronden," aldus de regisseur.

Uiteraard heeft hij ook enkel lovende woorden over voor Tom Hardy, over wie hij aangeeft dat hij trots is weer met hem te mogen samenwerken. Hij vindt het bovendien opwindend dat ze samen één van Batmans grootste vijanden opnieuw gaan interpreteren en tot leven brengen. The Dark Knight Rises zal vanaf 19 juli 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop, waaronder op IMAX-formaat.

Volgende bericht Robert Downey Jr. niet in nieuwe Oz
Vorige bericht Internationale trailer Water For Elephants

Tags

Tag Anne Hathaway Tag The Dark Knight Rises Tag Tom Hardy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire