FilmCentrum

Registreren

Eastwood maakt remake A Star Is Born

vrijdag 21 januari 2011 13:23 door Ramon van Dam - Bron

Clint EastwoodIn 1937 bracht regisseur William A. Wellman de film A Star Is Born uit, maar de remake uit '54 met Judy Garland is bij het grote publiek een stuk bekender. Het verhaal over een jong meisje die ervan droomt een grote ster te worden kreeg in de jaren '70 alweer een nieuwe behandeling, maar ook daar blijft het niet bij.

Men probeert in Hollywood al enkele jaren een vierde versie van de grond te krijgen, maar diverse pogingen liepen tot nu toe vast. Op een gegeven moment zou Nick Cassavetes de film gaan regisseren met Russell Crowe en Beyoncé Knowles in de hoofdrollen, maar ook dat pad bleek dood te lopen.

Toch is er nog wat overgebleven van die plannen, gisteren is namelijk bekend geworden dat niemand minder dan Clint Eastwood de remake dan echt zal gaan regisseren. Zangeres Beyoncé zal alsnog de vrouwelijke hoofdrol vertolken, maar de mannelijke tegenspeler moet nog worden gevonden.

Ook het script van Will Fetters zou nog steeds hetzelfde zijn als voorheen. Het zal voor Eastwood de eerste keer zijn dat hij met een musical aan de slag gaat, maar de oudgediende is geen vreemde voor muziek in het algemeen. Hij componeerde al enkele malen zijn eigen filmmuziek, waarvoor hij diverse nominaties voor awards in ontvangst mocht nemen.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe A Star Is Born uit moet komen, maar de opnames zullen waarschijnlijk in de herfst van dit jaar plaatsvinden. Op dit moment werkt de regisseur nog aan zijn biografische film over J. Edgar Hoover. Vanaf 10 maart is zijn film Hereafter te zien in de bioscoop, met Matt Damon in de hoofdrol.

Volgende bericht Scream 4 trailer online
Vorige bericht Annie remake van Will Smith?

Tags

Tag A Star Is Born Tag Beyoncé Knowles Tag Clint Eastwood Tag Remake

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Joker