FilmCentrum

Registreren

3 nieuwe X-Men: First Class foto's

vrijdag 21 januari 2011 18:30 door Ramon van Dam - Bron

De X-Men franchise heeft bakken met geld opgebracht, dus het is niet verwonderlijk dat de studio door blijft gaan met het produceren van films over de groep gemuteerde superhelden. Twee jaar terug kregen we de oorsprong van Wolverine te zien en op dit moment werkt Matthew Vaughn (Kick-Ass) aan de prequel X-Men: First Class. In deze bioscoopfilm zullen we diverse bekende leden van het team in hun jonge jaren zien, en enkele dagen geleden kregen we een eerste blik te zien op de jonge cast in kostuum.

Vandaag zijn er drie nieuwe foto's opgedoken, waarop we onder andere diezelfde cast zien in hun menselijke vorm en Kevin Bacon als Sebastian Shaw. Op de laatste foto zijn Xavier en Magneto aan het schaken, iets wat een belangrijke rol speelt in de eerste trilogie. Klik op de foto's voor het originele artikel met bijbehorende grote versies.

De film moet vanaf 2 juni 2011 in Nederland te zien zijn en laat ons het begin van de epische X-Men saga zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

Volgende bericht Blackbeard uit Pirates 4 op de foto
Vorige bericht Scream 4 trailer online

Tags

Tag Foto Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux