FilmCentrum

Registreren

James Cameron over Avatar 2 en 3

dinsdag 25 januari 2011 11:59 door Ramon van Dam - Bron

AvatarSinds de release van Avatar eind 2009 heeft de film zo'n beetje elk record gebroken dat er maar bestaat in de filmwereld, dus het is niet zo vreemd dat 20th Century Fox niet kon wachten om weer om de tafel te gaan zitten met James Cameron om te onderhandelen over vervolgen. Inmiddels weten we dat er twee nieuwe delen gepland staan en dat deze tegelijkertijd zullen worden opgenomen, en in een interview heeft de regisseur weer wat nieuwe details vrijgegeven.

Cameron geeft aan dat hij op dit moment bezig is het script te schrijven voor beide vervolgen, en dat ze inderdaad samen opgenomen en bewerkt zullen worden. De releases zullen echter niet dicht op elkaar zitten, waarschijnlijk komt deel drie een jaar na het verschijnen van de tweede film. Op dit moment mikt men op releases tijdens Kerstmis 2014 en 2015.

Bovendien heeft de regisseur verteld dat vrijwel elk personage dat de eerste film heeft overleefd weer terug zal keren, "in ieder geval in bepaalde mate". Fox heeft ook een deal gesloten met Cameron om een nog groter deel van de opbrengst te doneren aan goede doelen die te maken hebben met het milieu, een thema waar de films hevig op leunen.

Het duurt nog wel even voor we meer echt informatie te horen krijgen, maar de kans is groot dat we nieuwe info krijgen tijdens de Comic Con in juli. Tot die tijd zullen er af en toe vast nog wat kleine details uitlekken via dit soort interviews.

Volgende bericht X-Men: First Class poster online
Vorige bericht Kick-Ass 2 voorlopig niet in zicht

Tags

Tag Avatar Tag Avatar 2 Tag Avatar 3 Tag James Cameron

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire