FilmCentrum

Registreren

X-Men: First Class poster online

dinsdag 25 januari 2011 12:06 door Ramon van Dam - Bron

De X-Men franchise heeft bakken met geld opgebracht, dus het is niet verwonderlijk dat de studio door blijft gaan met het produceren van films over de groep gemuteerde superhelden. Twee jaar terug kregen we de oorsprong van Wolverine te zien en op dit moment werkt Matthew Vaughn (Kick-Ass) aan de prequel X-Men: First Class. In deze bioscoopfilm zullen we diverse bekende leden van het team in hun jonge jaren zien, en vorige week lekten er al enkele foto's uit van de set.

Inmiddels zijn er officiële versies vrijgegeven van diezelfde foto's, bekijk ze hier. Tevens heeft 20th Century Fox de eerste teaser poster vrijgegeven, onderaan dit bericht te bekijken.

De film moet vanaf 2 juni 2011 in Nederland te zien zijn en laat ons het begin van de epische X-Men saga zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

X-Men: First Class

Volgende bericht Oscarnominaties bekendgemaakt
Vorige bericht James Cameron over Avatar 2 en 3

Tags

Tag Poster Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux