FilmCentrum

Registreren

Benjamin Walker jaagt op vampieren

vrijdag 28 januari 2011 13:30 door Ramon van Dam - Bron

Benjamin WalkerWe weten al dat Steven Spielberg alweer een tijdje bezig is met de voorbereidingen voor zijn film over Abraham Lincoln, en dat Daniel Day-Lewis de Amerikaanse president voor hem zal vertolken. Die film staat gepland voor eind 2012, maar daarvoor zal er eerst nog een ander project over Honest Abe verschijnen; Abraham Lincoln: Vampire Hunter, naar het boek van Seth Grahame-Smith.

In dat originele werk vertelt de schrijver ons hoe hij blijkbaar de geheime memoires van de Amerikaanse president heeft ontdekt. In deze dagboeken beschrijft Lincoln hoe hij met een hakbijl zijn hele leven tegen vampiers heeft gestreden, nadat zijn moeder door de bloedzuigers is gedood.

In Amerika staat de film gepland voor een release op 22 juni 2012, waardoor de studio inmiddels druk bezig is met het casten. Twee weken terug konden we al melden dat Adrien Brody, Timothy Olyphant, Benjamin Walker, James D'Arcy, Oliver Jackson-Cohen en Josh Lucas waren opgeroepen voor screentests, en inmiddels weten we wie het is geworden.

Benjamin Walker zal in de productie te zien zijn als de vampierdodende president, de acteur is het meest bekend van Flags of our Fathers. De regie van de film is in handen van Timur Bekmambetov, terwijl Tim Burton zal produceren. De film zal bovendien in 3D verschijnen.

Volgende bericht Saoirse Ronan in The Hobbit?
Vorige bericht Toch aliens in Prometheus?

Tags

Tag Abraham Lincoln: Vampire Hunter Tag Benjamin Walker

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire