FilmCentrum

Registreren

Eerste beelden Russell Brand in Arthur

zondag 30 januari 2011 16:18 door Ramon van Dam - Bron

Russell BrandIn 1981 speelde Dudley Moore de hoofdrol in Arthur, een film over een rijke dronkenlap die erfgenaam is van een enorm succesvolle familie, maar dat allemaal dreigt te verliezen wanneer hij verliefd wordt op een vrouw beneden zijn stand. Zoals met zo'n beetje alle oude films tegenwoordig krijgt ook deze film een remake, deze keer met Russell Brand (Get Him to the Greek) in de rol van de alcoholist.

Naast Brand zullen we ook Helen Mirren, Jennifer Garner en Nick Nolte in de film zien, die onder regie is van Jason Winer. Arthur is vanaf 28 juli te zien in de Nederlandse bioscopen, en vandaag zijn de eerste bewegende beelden opgedoken.

Tijdens de British Comedy Awards kreeg Brand de Outstanding Contribution to Comedy Award uitgereikt, en hierbij werden de eerste beelden vertoond. In onderstaande clip begint dit vanaf 3:37. Bovendien zie je in de video wat beelden van Robert Downey jr. op de set van Sherlock Holmes 2, waarvan er geruchten de ronde doen dat Brand ook daar in te zien zal zijn.

Volgende bericht Henry Cavill is Superman
Vorige bericht Bekijk de eerste 2 minuten van Rio

Tags

Tag Arthur Tag Beelden

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar