FilmCentrum

Registreren

Henry Cavill is Superman

zondag 30 januari 2011 18:59 door Ramon van Dam - Bron

Henry CavillZack Snyder heeft zich in een paar jaar tijd opgewerkt tot de nieuwste lieveling van Hollywood, mede dankzij films als 300 en Dawn of the Dead kreeg hij dan ook vorig jaar de regie aangeboden van de aankomende reboot van Superman. De belangrijkste vraag was lange tijd wie zich deze keer in het spandex mag gaan hijsen, en zojuist is bekend gemaakt wie deze opvolger van Brandon Routh zal gaan worden.

Warner Bros en Legendary Pictures hebben bekend gemaakt dat Henry Cavill de nieuwe Superman zal vertolken in de reboot van Zack Snyder. De acteur was eerder al in de running om Batman en James Bond te gaan spelen, maar daar verloor hij nipt van respectievelijk Christian Bale en Daniel Craig. Voor de aankomende superheldenfilm heeft hij echter genoeg indruk weten te maken op zowel Zack Snyder als Warner Bros baas Jeff Robinov, die schijnbaar de laatste stem had.

Cavill is bekend van onder andere The Count of Monte Cristo en Stardust, en over een tijdje zal hij te zien zijn in Immortals van Tasem Singh. Regisseur Zack Snyder liet direct weten erg enthousiast te zijn:

Zack Snyder
In the pantheon of superheroes, Superman is the most recognized and revered character of all time, and I am honored to be a part of his return to the big screen. I also join Warner Bros., Legendary and the producers in saying how excited we are about the casting of Henry. He is the perfect choice to don the cape and S shield.


Snyder staat dus aan het roer van Man of Steel (zoals het geheel vermoedelijk gaat heten), maar hij wordt hierbij bijgestaan door Christopher Nolan. Het idee is dan ook dat deze reboot net zo anders wordt voor Superman als Nolan deed met Batman Begins voor die superheld. De opnames moeten deze zomer van start gaan, waarna de film ergens in 2012 moet verschijnen.

Met dank aan Seppe van AnimatieBlog voor de tip.

Volgende bericht Christopher Nolan over The Dark Knight Rises
Vorige bericht Eerste beelden Russell Brand in Arthur

Tags

Tag Henry Cavill Tag Man Of Steel Tag Superman

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire