FilmCentrum

Registreren

Jackie Earle Haley mogelijk in Dark Shadows

donderdag 3 februari 2011 12:38 door Ramon van Dam - Bron

Jackie Earle HaleyHet komt vrij vaak voor dat een regisseur veel samenwerkt met dezelfde acteurs, maar Tim Burton maakt het wel erg bont. Hij heeft maar liefst zeven keer een film gemaakt met Johnny Depp in een grote rol, en het duo lijkt voorlopig nog niet van plan om te stoppen met de samenwerking. Burton is op dit bezig met de voorbereidingen van Dark Shadows, een bioscoopbewerking van de tv-serie uit de jaren '60 over vampieren.

Johnny Depp is de enige naam die we tot nu toe te horen hebben gekregen, al wordt de acteur zo vaak genoemd bij geruchten over andere films dat het altijd nog even afwachten is voor welke films hij kiest. In principe wil hij echter graag het personage Barnabas Collins gaan spelen, en inmiddels zijn er twee mogelijke namen toegevoegd aan de cast.

Volgens Deadline zouden Jackie Earle Haley (Watchmen, A Nightmare on Elm Street) en Bella Heathcote op dit moment onderhandelen om beiden een rol te spelen in de grote verfilming. De eerstgenoemde acteur zou dan Willie Loomis moeten gaan vertolken, een agressieve zwendelaar die een groot aandeel heeft in het vrijlaten van de vampier Collins uit zijn mausoleum.

Heathcote schijnt te onderhandelen over het personage Victoria Winters, die aanvankelijk de hoofdpersoon van de serie was. Ze heeft tevens een twijfelachtige romantische relatie met Barbabas Collins en is een jonge gouvernante van het Collins landgoed.

Veel meer is er nog niet bekend over het project, maar naar het schijnt gaat de film over enkele maanden in productie. Het script is afkomstig van Seth Grahame-Smith, de auteur van het boek Pride and Prejudice and Zombies.

Volgende bericht Remake Pet Sematary op komst
Vorige bericht Shortlist voor Lois Lane in Superman

Tags

Tag Bella Heathcote Tag Dark Shadows Tag Jackie Earle Haley

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire