FilmCentrum

Registreren

Titel en foto Spider-Man 4 onthuld

dinsdag 15 februari 2011 13:56 door Ramon van Dam

Begin vorig jaar kwam het verrassende bericht naar buiten dat Sam Raimi niet langer door zou werken aan zijn geliefde Spider-Man reeks, Sony wilde een totaal andere richting op en kondigde een reboot van de serie aan. Inmiddels weten we dat Marc Webb ((500) Days of Summer) het nieuwe deel zal regisseren en dat Andrew Garfield de titelrol op zich zal nemen.

In de aankomende reboot zullen we naast Garfield nog Rhys Ifans zien als The Lizard, Martin Sheen als Uncle Ben, Sally Field als Aunt May, Emma Stone als Gwen Stacy en Denis Leary als haar vader. De cast wordt verder nog aangevuld met Irrfan Khan, Chris Zylka, Julianne Nicholson en Campbell Scott. De opnames voor de aankomende film zijn in volle gang en de film moet vanaf 4 juli 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, waaronder in drie dimensies.

Columbia Pictures heeft gisteren de titel van de nieuwe film bekend gemaakt: The Amazing Spider-Man. Tegelijkertijd bracht de studio ook een nieuwe foto van Andrew Garfield als Spider-Man naar buiten, de eerste opname van Garfield in het volledige pak en masker. De afbeelding is hieronder te bekijken.

The Amazing Spider-Man

Volgende bericht Zo werd Armie Hammer de Winklevoss broers
Vorige bericht King's Speech heeft al een Oscar op zak?

Tags

Tag Foto Tag Spider-Man 4 Tag The Amazing Spider-Man

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire