FilmCentrum

Registreren

Gambit opgepikt door CBS Films

donderdag 10 maart 2011 15:59 door Ramon van Dam - Bron

Gambit (1966)Vorig jaar kregen we te horen dat de Coen brothers (The Big Lebowski, No Country For Old Men, True Grit) het script hebben geschreven voor een remake van de film Gambit uit 1966. De beide broertjes waren echter niet van plan om ook de regie te verzorgen, waarna Michael Hoffman (The Last Station) werd aangetrokken voor deze begeerde positie.

In de originele film zagen we Michael Caine en Shirley MacLaine in een verhaal over een dief die probeert een miljonair op te lichten met de hulp van een serveerster die sprekend op zijn overleden vrouw lijkt. De remake zal de kersverse Oscarwinnaar Colin Firth in de hoofdrol tonen, bijgestaan door Cameron Diaz.

Tot nu toe waren er echter alleen wat minder concrete plannen, aangezien er nog geen distributeur was voor in ieder geval de Amerikaanse markt. De oplossing is nu gevonden in de vorm van CBS Films, een productiebedrijf dat pas vorig jaar is opgericht en tot nu toe enkel Extraordinary Measures, The Back-Up Plan, Faster, The Mechanic en Beastly heeft uitgebracht.

De inlijving betekent dat men nu echt van start kan gaan met de productie, waarvan de opnames waarschijnlijk vanaf mei 2011 zullen plaatsvinden. De film zelf moet vervolgens ergens in de loop van 2012 zijn weg vinden naar de bioscoop.

Volgende bericht Super 8 trailer online
Vorige bericht Banksy reageert op niet gewonnen Oscar

Tags

Tag CBS Films Tag Coen Brothers Tag Gambit

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire