FilmCentrum

Registreren

Aronofsky niet langer regisseur Wolverine

vrijdag 18 maart 2011 12:28 door Ramon van Dam - Bron

Darren AronofskyVan alle mutanten uit de X-Men serie is Wolverine waarschijnlijk nog altijd het meest geliefde personage, waardoor het begrijpelijk is dat de bikkelharde vechtersbaas recentelijk een eigen spin-off kreeg. Uiteindelijk bleek er echter veel aan te merken op de film van regisseur Gavin Hood, waardoor de film wereldwijd vooral negatieve kritieken te verduren kreeg.

Toch ziet men nog wel brood in het concept, aangezien vorig jaar werd aangekondigd dat er gewoon een tweede film zal komen. Toen echter bekend werd gemaakt dat Darren Aronofsky de regie op zich zou nemen keken velen vreemd op; wat zou de eigenzinnige regisseur van films als Requiem For a Dream en The Wrestler zien in deze franchise?

Via diverse interviews liet de filmmaker weten dat zijn interesse in het project enorm was en dat hij graag de psychologische achtergrond van het personage wilde belichten, maar helaas is inmiddels bevestigd dat hij geheel uit het project is gestapt. De opnames zouden ervoor zorgen dat hij te veel tijd in het buitenland moet doorbengen, en hij heeft het er niet voor over om bijna een jaar weg te zijn van zijn gezin.

Aronofsky benadrukt wel dat hij nog steeds enthousiast is over het script, en hij wenst zijn goede vriend Hugh Jackman veel succes met het project. Het is nog niet bekend welke andere regisseurs worden overwogen om de regie over te nemen.

Volgende bericht Nolan en Boyle visueel samengevat
Vorige bericht Kevin Costner bevestigd voor Superman

Tags

Tag Darren Aronofsky Tag The Wolverine

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire