FilmCentrum

Registreren

Edgar Ramirez als vijand van Superman?

donderdag 24 maart 2011 21:15 door Ramon van Dam - Bron

Edgar RamirezZack Snyder heeft zich in een paar jaar tijd opgewerkt tot de nieuwste lieveling van Hollywood, mede dankzij films als 300 en Dawn of the Dead kreeg hij dan ook vorig jaar de regie aangeboden van de aankomende reboot van Superman. De belangrijkste vraag was lange tijd wie zich deze keer in het spandex mag gaan hijsen, en sinds kort weten we dit de Brit Henry Cavill zal zijn.

Verder weten we sinds kort ook dat Diane Lane en Kevin Costner te zien zullen zijn als de adoptieouders van Clark Kent, en vorige week ontkende Snyder nog de geruchten dat Viggo Mortensen mogelijk de vijand Zod zal gaan spelen.

Volgens LatinoReview zou Edgar Ramirez echter wel in de running zijn voor een rol als vijand, al weten ze niet of het om dezelfde rol gaat als die van Mortensen. Het is evenmin bekend of Ramirez reeds auditie heeft gedaan, er wordt enkel gemeld dat men hem op het oog heeft.

De acteur kreeg een Golden Globe nominatie voor zijn rol in de serie Carlos, en speelde onder andere in de films Domino, The Bourne Ultimatum, Vantage Point en Che.

Zack Snyder staat dus aan het roer van Man of Steel (zoals het geheel vermoedelijk gaat heten), maar hij wordt hierbij bijgestaan door Christopher Nolan. Het idee is dan ook dat deze reboot net zo anders wordt voor Superman als Nolan deed met Batman Begins voor die superheld. De opnames moeten deze zomer van start gaan, waarna de film ergens in 2012 moet verschijnen.

Volgende bericht Juno Temple bevestigd voor Batman 3
Vorige bericht Captain America trailer online

Tags

Tag Edgar Ramirez Tag Superman: Man Of Steel

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire