FilmCentrum

Registreren

Ook remake Child's Play op komst

zaterdag 26 maart 2011 18:21 door Ramon van Dam - Bron

Child's Play"Hi, I'm Chucky. Wanna play?"

In 1988 bracht regisseur Tom Holland ons Child's Play, waarin de wereld voor het eerst kennis maakte met de duivelse pop Chucky. Er volgden nog vier vervolgen die steeds minder serieus werden, en met de trend van reboots en remakes was het natuurlijk wachten op de aankondiging van een herstart van de reeks.

Die plannen waren er al enkele jaren, maar MGM en Universal kwamen er niet uit wie de rechten in handen had voor de reeks. Inmiddels is echter duidelijk dat MGM als winnaar uit de strijd is gekomen, vandaag is bekend gemaakt dat zij een reboot van de reeks zullen produceren die weer wordt geschreven door Don Mancini, die tevens de vorige verhaallijnen neerpende.

Het is nog niet bekend wie er gaat regisseren, maar wel is duidelijk dat Brad Dourif ook deze keer weer de stem van Chucky zelf zal verzorgen. Schrijver Mancini drukt de fans op het hart dat men niet door zal gaan met de komedie-stijl van de laatste twee films, volgens de auteur wordt de remake weer "echt eng".

Producent David Kirschner was in ieder geval verrast door de ideeën van de schrijver, volgens hem gaat de nieuwe film een hele andere kant op dan je verwacht en wordt het niet simpelweg een nieuwe verfilming van hetzelfde verhaal. De opnames moeten later dit jaar plaatsvinden, met een release in 2012 als gevolg.

Volgende bericht Armie Hammer bevestigd voor Snow White
Vorige bericht Poster en trailer 13 Assassins

Tags

Tag Child's Play Tag Chucky Tag Reboot Tag Remake

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire