FilmCentrum

Registreren

Interview met Source Code cast en crew

maandag 28 maart 2011 14:05 door Ramon van Dam - Bron

Source CodeDuncan Jones baarde vorig jaar veel opzien met zijn speelfilmdebuut Moon, waarin Sam Rockwell te zien was als de enige bewoner van een Maanbasis waar vreemde dingen gebeuren. Met een relatief laag budget wist de zoon van David Bowie een solide sciencefictionfilm te maken, waardoor hij van Summit Entertainment de kans kreeg om een groter project aan te pakken.

In Source Code zien we Jake Gyllenhaal als een soldaat die deelneemt aan een experiment om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor de aanslag op een trein in Chicago. Met de zogenaamde Source Code plaatst men zijn bewustzijn in het hoofd van één van de passagiers, zodat hij keer op keer de laatste 8 minuten van diens leven kan bekijken om zo te zien wie de dader is.

Naast Gyllenhaal zien we Michelle Monaghan, Vera Farmiga en Jeffrey Wright in de hoofdrollen, en eerder dook er al een eerste trailer op. Vandaag heeft de website ComingSoon een video-interview gepubliceerd met zowel regisseur Jones als hoofdrolspelers Gyllenhaal, Monaghan en Farmiga. Bekijk de video hieronder.

Volgende bericht Einde Dark Knight Rises staat niet in script
Vorige bericht Teaserposter Harry Potter 7.2

Tags

Tag Interview Tag Source Code

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar