FilmCentrum

Registreren

Einde Dark Knight Rises staat niet in script

maandag 28 maart 2011 19:10 door Ramon van Dam - Bron

Gary OldmanChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Medio vorig jaar bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een volgend deel, en inmiddels weten we dat deze film The Dark Knight Rises zal gaan heten.

Andere zekerheden zijn dat Christian Bale terugkeert als de gevlederde superheld en dat dit de huidige verhaallijn zal afsluiten. Bovendien werd is bekend dat Tom Hardy de vijand Bane zal vertolken, terwijl Anne Hathaway gecast is voor de rol van Selina Kyle, het menselijke alter ego van Catwoman.

Inmiddels hebben diverse betrokkenen in allerlei interviews aangegeven hoe geweldig ze het script vinden, zo ook Gary Oldman tijdens de Empire Awards. De acteur voegde hier echter een interessant detail aan toe; het script dat ze te lezen krijgen bevat geen einde, en ze mogen het enkel inkijken achter gesloten deuren met strenge bewaking. Dit alles om te voorkomen dat er voortijdig details uitlekken over de afronding van de trilogie.

Zelfs de cast heeft dus geen idee hoe het allemaal af gaat lopen, iets soortgelijks deed Nolan al eerder bij Inception. Bovendien benadrukte ook Oldman nog maar eens dat de derde film weer teruggrijpt naar Batman Begins, waarmee de cirkel weer rond komt. Bekijk het interview onderaan dit bericht.

Langzaam maar zeker krijgen we zo steeds meer details te horen over de grootschalige productie, waarmee we weer een stapje dichter gekomen zijn bij de uiteindelijke film. Toch moeten we nog even wachten, aangezien The Dark Knight Rises hier pas vanaf 19 juli 2012 te zien zal zijn in de bioscoop, waaronder in IMAX.

Volgende bericht De films van David Fincher in één video
Vorige bericht Interview met Source Code cast en crew

Tags

Tag Tag Gary Oldman Tag Script Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire