FilmCentrum

Registreren

Cars 2 spotje via virale marketing

maandag 4 april 2011 10:49 door Ramon van Dam - Bron

Cars 2De heren van Pixar zijn altijd wel druk bezig met meerdere projecten, maar op dit moment wordt er veel tijd besteed aan het afronden van Cars 2. Het vervolg op de hit uit 2006 is vanaf 29 juni te zien in de Nederlandse bioscopen, waaronder in 3D, en via virale marketing heeft men nu een nieuw spotje op originele wijze de wereld in geholpen.

Tijdens de WonderCon bleek er plots een auto geparkeerd te staan met daarop in grote letters de Twitternaam @ChromeLeaks. Dit account verwijst zijn lezers weer door naar de website Cars-N-Deals.com, en enkele stappen later stuit je dan op een reclamespotje met daarin enkele subtiele hints over het aanstaande vervolg.

In dat filmpje staat bovendien heel kort weer een ander webadres in beeld, waar een exclusieve clip uit de film is te vinden. Beide filmpjes zijn onderaan te bekijken, volg het eerdergenoemde Twitteraccount om zelf op zoek te gaan naar hints.

In de film brengt de vriendschap tussen Lightning McQueen (Owen Wilson) en Mater (Larry the Cable Guy) het duo naar geheel nieuwe plekken wanneer ze de zee oversteken om mee te toen aan de eerste World Grand Prix. De weg naar het wereldkampioenschap is echter bezaaid met kuilen, omleidingen en hilarische verrassingen wanneer Mater verzeild raakt in een internationale spionagezaak.



Volgende bericht The Governator ook als bioscoopfilm
Vorige bericht Cartoon: Rabbit Hole

Tags

Tag Cars 2 Tag Clip Tag Spot Tag Virale Marketing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
dinsdag 5 april 2011 om 15:02

Explosief. Maar het blijft allemaal wel erg "de mensen zijn auto's geworden" en weinig écht verrassends of innovatiefs.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire