FilmCentrum

Registreren

Monsters University logo onthuld

dinsdag 5 april 2011 11:12 door Ramon van Dam - Bron

Het was al enige tijd bekend dat er een vervolg zou komen op de Pixarhit Monsters, Inc uit 2001, maar pas sinds vorige week is de informatie echt los te beginnen te komen. Disney en Pixar kondigden toen aan dat dit tweede deel de titel Monsters University mee zal krijgen, en zoals de titel al doet vermoeden wordt dat dus een prequel waarin we zullen zien hoe Mike en Sully elkaar hebben ontmoet.

Het geheel wordt geregisseerd door Dan Scanlon, en via een aanvraag voor een trademark is het voorlopige logo voor de film naar buiten gekomen. De afbeelding is onderaan dit bericht te zien, maar hou in het het achterhoofd dat dergelijke logo's nog makkelijk kunnen veranderen. Bovendien zou dit slechts een tijdelijk ontwerp kunnen zijn dat uiteindelijk in zijn geheel niet wordt gebruikt, de tijd zal het leren.

De film stond oorspronkelijk gepland voor een Nederlandse release op 28 november 2012, maar vandaag is tevens bekend geworden dat de film in Amerika naar achteren wordt geschoven. De planning is nu dat de film daar vanaf 21 juni 2013 zal draaien, waarschijnlijk zal de Nederlandse première niet lang daarna volgen.

Monsters University

Volgende bericht Eerste trailer The Governator online
Vorige bericht Bret McKenzie in The Hobbit

Tags

Tag Monsters University

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire