FilmCentrum

Registreren
Oscars 2017
Oscars 2017

In de nacht van 26 op 27 februari 2017 zullen de Academy Awards voor de 89e keer worden uitgereikt in het Dolby Theatre in Los Angeles. Tijdens deze ceremonie worden er niet alleen prijzen uitgereikt in 24 categorieën, maar we zullen tevens kunnen kijken naar optredens van diverse artiesten.

Wie presenteert dit jaar de Oscars?

Dit jaar zal de show voor de eerste keer aan elkaar worden gepraat door Jimmy Kimmel. Daarnaast zullen diverse acteurs en andere vakmensen de daadwerkelijke winnaars bekendmaken.

Waar kan ik kijken naar de uitreiking van de Oscars?

In Nederland zal Net5 de show dit jaar voor het eerst live uitzenden. De zender zal tijdens de Oscarnacht tussen 02:30 en 06:00 de gebeurtenissen uit L.A. direct doorgeven.

In België kunnen klanten van Telenet de uitreiking live volgen via Prime Star (kanaal 300), Play Time (kanaal 11), yelotv.be en de Yelo Play-app.

Hoe laat begint de ceremonie en hoe lang duurt de uitzending?

De gebeurtenissen op de rode loper worden vermoedelijk vanaf 01:00 Nederlandse tijd uitgezonden, terwijl de ceremonie zelf vermoedelijk om 02:30 moet beginnen. Het duurt doorgaans ruim drie uur voordat de laatste Academy Award wordt uitgereikt.

Relevante nieuwsberichten:

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Bad Times at the El Royale