FilmCentrum

Registreren

Trailer Johnny English Reborn

donderdag 7 april 2011 21:28 door Tom Hamoen - Bron

Johnny EnglishRowan Atkinson is het meest bekend van zijn typetjes Mr. Bean en Blackadder, maar ook daarbuiten heeft hij al diverse films gemaakt. Zo kwam er in 2003 de spionagefilm Johnny English uit en hoewel de film niet goed ontvangen werd door de pers, leverde de 40 miljoen dollar kostende film wereldwijd maar liefst 161 miljoen dollar op.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat er vorig jaar een vervolg werd aangekondigd, ook nu zal Atkinson het titelpersonage gestalte geven en Oliver Parker zal deze keer regisseren. Het script is geschreven door Hamish McColl, die eerder al Mr. Bean's Holiday creëerde. Tim Bevan, Eric Fellner and Chris Clark produceren de film.

In de film moet de ietwat klunzige agent van MI7 na een afwezigheid van vijf winters terugkeren naar Engeland. Hier krijgt hij de taak te voorkomen dat huurmoordenaars de Chinese minister president vermoorden. Wanneer deze premier wordt neergeschoten, zou er namelijk wel eens grote chaos kunnen ontstaan.

Johny English Reborn wordt 13 oktober in de Nederlandse bioscopen verwacht, en vandaag is de eerste trailer opgedoken. Bekijk de beelden hieronder.

Volgende bericht Trailer Lars Von Triers Melancholia
Vorige bericht Nieuwe Bridesmaids poster vol quotes

Tags

Tag Johnny English Reborn Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
vrijdag 8 april 2011 om 09:10

nul keer geglimlacht tijdens het kijken van de trailer.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga