FilmCentrum

Registreren

Hangover 2 karakterposters

vrijdag 15 april 2011 14:31 door Ramon van Dam - Bron

The Hangover was één van de grootste hits van 2009, de film over een groep vrienden met een enorme kater maakte menig bioscoopganger aan het lachen en al snel werd er aangekondigd dat men een vervolg ging maken. Lange tijd was er alleen bekend dat de hoofdrolspelers Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis terug zouden keren onder regie van Todd Phillips, maar inmiddels is er al een eerste trailer verschenen.

In het vervolg reizen Phil, Stu, Alan en Doug naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas neemt de bruidegom het zekere voor het onzekere en kiest hij voor een veilige, ingetogen brunch, maar de zaken lopen niet altijd zoals gepland. Wat in Vegas gebeurt mag dan misschien daar blijven, maar wat in Bangkok gebeurt kan je je niet eens voorstellen.

Ter promotie zijn er vandaag zes karaktersposters online gezet van de belangrijkste personages, waaronder uiteraard de aap... Onderaan zie je twee van deze posters, Yahoo heeft de rest.

Vandaag is tevens bekendgemaakt dat Glenn Danzig een nieuw nummer heeft opgenomen voor de soundtrack van de film. De artiest was al eerder te horen bij de eerste film met het nummer Thirteen, het nieuwe stuk muziek heeft de naam Black Hell meegekregen. The Hangover Part II draait vanaf 26 mei in de bioscoop.

Volgende bericht Eerste blik Shark Night 3D
Vorige bericht Fraaie Rise of the Apes concept art

Tags

Tag The Hangover Part II

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga