FilmCentrum

Registreren

Eerste blik Shark Night 3D

zaterdag 16 april 2011 16:36 door Ramon van Dam - Bron

In 1975 joeg Steven Spielberg vele mensen de stuipen op het lijf met Jaws, de haaienfilm zorgde ervoor dat hele groepen niet meer het water in durfden. Uiteraard bleven de vervolgen niet uit, maar een bijzonder deel was toch wel Jaws 3D.

Zoals de titel al suggereert was die film te bekijken in drie dimensies, al was de techniek toen natuurlijk lang niet zo vergevorderd als nu. De film was niet al te best, maar het was toch een bijzonder project te noemen. Nu de 3D-hype zijn grootste vorm begint aan te nemen mag het geen verrassing zijn dat er een nieuwe haaienfilm aan zit te komen die in 3D te bekijken zal zijn.

Veel is er nog niet bekend over Shark Night 3D, maar de regie is in handen van David R. Ellis. We hoeven waarschijnlijk geen hoogstaande verhaallijnen te verwachten, aangezien hij ook Snakes on a Plane regisseerde. Ervaring met 3D heeft hij wel dankzij The Final Destination, en haaien kwam hij reeds eerder tegen als second unit director voor Deep Blue Sea.

De haaien werden in die film gemaakt door Walt Conti, en ook deze heeft hij de mensenetende dieren ontworpen. Zijn studio was ook verantwoordelijk voor de orka's in Free Willy en de slang uit Anaconda. Het script is geschreven door Jesse Studenberg en Will Hayes, en de cast bestaat uit Dustin Milligan, Katharine McPhee, Chris Carmack, Alyssa Diaz, Joel David Moore, Donal Logue, Sinqua Walls en Chris Zylka.

In Nederland kunnen we het resultaat vanaf 29 september gaan bekijken in de bioscoop, en zojuist is de eerste afbeelding uit de film vrijgegeven. Hieronder zie je een fragment van de foto waarop een vrouw wordt bedreigd door een haai, klik erop voor de grotere versie bij de bron.

Shark Night 3D

Volgende bericht Nestor Carbonell terug voor Batman 3
Vorige bericht Hangover 2 karakterposters

Tags

Tag Foto Tag Shark Night 3D

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga