FilmCentrum

Registreren

Seth Gordon regisseert WarGames reboot

vrijdag 24 juni 2011 14:09 door Ramon van Dam - Bron

WarGames (1983)In 1983 bracht regisseur John Badham ons WarGames, waarin een jongeman (Matthew Broderick) ervoor zorgt dat er bijna een nieuwe wereldoorlog uitbreekt. Centraal in de film staat het hacken van computers, en met alle ophef over gestolen gegeven de laatste weken is dit natuurlijk hét moment om een reboot aan te kondigen.

MGM heeft dan ook vandaag bekend gemaakt dat Seth Gordon deze nieuwe start van de franchise leiding zal geven. De regisseur is bekend van zijn gelauwerde documentaire The King of Kong, en binnenkort brengt hij ons de komedie Horrible Bosses.

Veel informatie is er verder nog niet voorhanden, behalve dat Gordon van de studio ruim baan krijgt om zijn eigen interpretatie naar het witte doek te brengen. Zo weten we verder nog niet wie deze keer de hoofdrol krijgt, en het is niet bekend wie het scenario zal schrijven.

Er is al diverse maken gepoogd om de franchise nieuw leven in te blazen, maar al deze ideeën hebben geen invloed gehad op de aankomende film. Drie jaar geleden verscheen er nog een direct-naar-dvd vervolg WarGames - The Dead Code, maar ook deze film zal niets te maken hebben met de reboot.

Volgende bericht Spy Kids 4 voegt geur toe aan de bioscoop
Vorige bericht Captain America trailer en poster

Tags

Tag Reboot Tag Seth Gordon Tag WarGames

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga