FilmCentrum

Registreren

Avatar update van Sam Worthington

zaterdag 13 augustus 2011 14:07 door Ramon van Dam - Bron

AvatarMet Avatar heeft James Cameron de meest lucratieve film ooit gemaakt, waardoor het hem geen enkele moeite kostte om de studio over te halen om vervolgen te maken op de kaskraker. Het plan is om twee nieuwe delen tegelijkertijd te filmen, waarbij de films in respectievelijk december 2014 en 2015 moeten verschijnen.

De filmmaker staat er echter om bekend altijd flink de tijd te willen nemen voor zijn projecten, zodat hij zeker weet dat hij tevreden kan zijn met het eindresultaat. Hoofdrolspeler van de eerste film Sam Worthington heeft in een interview nu een update gegeven over de voortgang van de vervolgen, waarbij deze werkwijze weer eens wordt benadrukt.

Volgens de acteur is Cameron op dit moment bezig aan een soort encyclopedie van de gehele wereld waarin alles zich afspeelt, zodat alle betrokkenen een beter beeld krijgen van het universum van de films.

Sam Worthington
Ik weet dat hij zich daar nu helemaal op richt, op een soort van bijbel. Het is een voorloper van de eerste film, om zichzelf weer terug te krijgen in die wereld en de karakters. (...) Ik hoor wel van Jim wanneer ik op de set wordt verwacht. Ik heb met hem gepraat over het verhaal en het wordt echt gigantisch. Het is gewoon kolossaal. Hij zal echter niet beginnen voordat hij de lat voor zichzelf nog hoger heeft gelegd, en hij heeft geen haast.

We moeten dus niet gek opkijken als de geplande releasedata in 2014 en 2015 niet worden gehaald, over de eerste film heeft Cameron immers ook ruim 10 jaar gedaan. Wat we tot nu toe weten is dat de twee nieuwe films verder gaan met het verhaal van Avatar, en een deel zal zich afspelen in de oceanen van Pandora.

Volgende bericht Nieuwe Drive poster en tv-spot
Vorige bericht Footloose trailer #2

Tags

Tag Avatar 2 Tag Avatar 3 Tag Sam Worthington

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga