FilmCentrum

Registreren

Star Trek 2 voorafgegaan door strips

maandag 3 oktober 2011 10:44 door Ramon van Dam - Bron

Star Trek (2009)Regisseur J.J. Abrams wist twee jaar terug op verfrissende wijze een reboot van Star Trek op te zetten, en het duurde niet lang voordat de eerste geruchten over een vervolg de ronde deden. Diverse keren kregen we te horen dat men het zeker zou willen aanpakken, maar pas enkele weken terug werd een tweede film echt zeker met de bevestiging dat Abrams wederom de regie op zich zal nemen.

Voorlopig zitten we echter nog in een vroeg stadium van de productie, maar volgens schrijver Roberto Orci is men al druk bezig met het zoeken naar locaties om te gaan filmen. De man voegde er bovendien aan toe dat ze nu sneller zullen kunnen beginnen, omdat bij een vervolg het grootste gedeelte van de crew al is samengesteld.

Een interessanter nieuwtje krijgen we echter van Mike Johnson, een schrijver van comics. Volgens hem zullen de huidige strips die zich afspelen in de wereld van Star Trek zich deels gaan richten op de nieuwe film.

"Het is fantastisch om samen te werken met Roberto [Orci], omdat hij kan voorkomen dat we conflicten veroorzaken met het verhaal van de film. Bovendien kunnen we subtiele hints plaatsen die juist te maken hebben met dat script, zodat je later terug kan gaan naar de comics om weer dingen te herkennen," aldus de schrijver.

Star Trek 2 staat voorlopig nog gepland voor een Nederlandse release op 16 augustus 2012. Het grootste gedeelte van de cast zal terugkeren, en het verhaal zal voortborduren op dat van de vorige film.

Volgende bericht Greatest Movie Ever Sold foto
Vorige bericht Cartoon: Warrior

Tags

Tag Star Trek 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga