FilmCentrum

Registreren

Greatest Movie Ever Sold foto

maandag 3 oktober 2011 14:25 door Ramon van Dam - Bron

Morgan Spurlock werd in 2004 wereldberoemd met zijn documentaire Super Size Me, waarin hij gedurende 30 dagen enkel leefde van maaltijden bij McDonalds. Zijn doel was om aan te tonen dat fastfood nog slechter voor je is dan we al dachten, en de schokkende beelden hebben nadien veel invloed gehad.

Zijn tweede grote productie Where in the World is Osama Bin Laden? was met veel gemengde kritieken een minder groot succes, maar voor zijn derde bioscoopfilm heeft hij weer goede hoop op een goede afloop. Sterker nog, de documentairemaker heeft reeds aangegeven dat hij hoopt de eerste zogenaamde docbuster te maken, "de Iron Man van de documentaires".

The Greatest Movie Ever Sold zal gaan over de constante stroom van reclame die we tegenwoordig overal tegenkomen. De persoonlijke twist die hij hieraan heeft toegevoegd is dat hij de film zelf heeft gefinancierd met... reclame! In de documentaire zullen we zien hoe Spurlock zijn eigen integriteit probeert te verkopen aan de hoogste bieder.

Het is nog niet bekend wanneer de film naar Nederland komt, maar hieronder kan je een nieuwe film uit de productie zien. Op de afbeelding zie je Spurlock terwijl hij bezig is met een reclame voor Mane 'n' Tail, een shampoo bedoelt voor zowel mensen als... paarden...

The Greatest Movie Ever Sold


Volgende bericht Mission: Impossible 4 IMAX poster
Vorige bericht Star Trek 2 voorafgegaan door strips

Tags

Tag Foto Tag The Greatest Movie Ever Sold

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga